29.04.2017 (R) Велотур у Карпати за нарцисами

Для організації комерційних покатушек. Теми без узгодження з адміністрацією, видаляються за замовчуванням.
Аватар користувача
skorohod_club
*
Повідомлень: 39
З нами з: 19.2.15 21:43
Стать: чол
Звідки: Суми
Контактна інформація:

29.04.2017 (R) Велотур у Карпати за нарцисами

Повідомлення skorohod_club » 11.1.17 16:03

29.04.2017

Маршрут: Стрий-Моршин-Кам'янка-Сколе-Славське-Опорець-Пилипець-Міжгір'я-Синевирська Поляна-Синевир-Колочава-Драгово-Хуст-Іза-Берегово-Мукачеве-Чинадійово-Ужгород

Місце збору: 15:00 Київ
Старт: 15:00
Кілометраж: 500
Ґрунт/асфальт: 40/60
Темп: спокійний
Зв'язок: приватне повідомлення, usenkoav1983@gmail.com, тел. (066) 972-66-73 або (098) 588-11-98 Андрій, http://skorohod.pro
Більш детальніше про тур за посиланням
З художнім звітом минулорічної подорожі можно ознайомитисьтут


Реєстрація
Зареєстровано: 1
Учасники: other      11.01.2017 16:03
Востаннє редагувалось 11.1.17 16:33 користувачем skorohod_club, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
skorohod_club
*
Повідомлень: 39
З нами з: 19.2.15 21:43
Стать: чол
Звідки: Суми
Контактна інформація:

Re: 29.04.2017 (R) Велотур у Карпати за нарцисами

Повідомлення skorohod_club » 11.1.17 16:23

Вартість туру: 78$ (2000 грн.)

У вартість туру входить:
- смачне 3-х разове гаряче різноманітне харчування;
- підготовка продуктів і їх сушка для полегшення ваших рюкзаків (займаються організатори);
- суспільне спорядження: газове/бензинове обладнання, паливо, кухонне приладдя, gps навігатор, елементи живлення, похідний ремнабор, тент;
- групова медична аптечка;
- консультація та координація процесу покупки квитків;
- детальна консультація по обладнанню велосипеда і особистого спорядження для походу;
- послуги гіда-інструктора;
- ексклюзивний пам'ятний сувенір кожному учаснику походу.

У вартість туру НЕ входить:
- проїзд до місця старту та назад;
- дві доби проживання у готелі;
- харчування в кафе;
- екскурсії, входи в музеї, замки, заповідники (відвідання за бажанням і інтересам), а так само особисті витрати та придбання сувенірів.

Програма по дням:
День 1
Стрий-Моршин-Кам'янка (65 км)
Вранці прибуваємо до Стрия, збираємо велосипеди і починаємо наш захоплюючий велопохід. Перший привал зробимо за містом на однойменній річці, де і поснідаємо. До обіду ми вже будемо у скель Довбуша. Залишимо велосипеди і вирушимо на дослідження незвичайного історичного комплексу. Обійдемо його і обов'язково піднімемося на гору, де розташований оглядовий майданчик. З нього відкривається чудовий вид на гори та ліси. Тут же пообідаємо і наберемося сил для другої половини дня, а вони нам знадобляться для підйому на перевал. На його вершині кожен буде пишатися собою та відкриє для себе нові фізичні горизонти. Попереду найприємніше – спуск. Проїхавши село Кам'янка, ми розіб'ємо табір на березі річки Кам'янка.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 2
Кам'янка-Сколе-Славське-Опорець (60 км)
Після сніданку їдемо по мальовничій дорозі уздовж річки оточеної скелями. Незабаром на річці починають утворюватися пороги, а це значить, що ми під'їжджаємо до водоспаду Кам'янка. Бажаючі зможуть купити собі сувеніри у місцевих жителів. Продовжуємо спускатися і в'їжджаємо в Сколе, де відвідуємо палац баронів Грьодлі. Цілий день їдемо вздовж річки Опір, милуючись гірськими видами. Увечері під'їжджаємо до чергового перевалу на нашому маршруті. У його підніжжя, на лісовій галявині, зупиняємося на ночівлю.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 3
Опорець-Пилипець-Міжгір'я (60 км)
Ранок починаємо з підйому на перевал. Піднімаємося на його найвищу точку і милуємося красою українських Карпат. Далі нас чекає довгий спуск вниз по відмінній дорозі. Заїжджаємо до одного з найкрасивіших і повноводних водоспадів Закарпаття – Шипот. Подальший маршрут лежить уздовж річки Репінка. Сьогодні буде можливість спробувати на смак справжньої мінеральної води, яка прямо з газами витікає з землі. Так-так, таке буває! Продовжуємо їхати уздовж прекрасної річки Репінка до селища Міжгір'я. Проїхавши його, ми розіб'ємо табір.
Зображення Зображення ЗображенняЗображення Зображення
День 4
Міжгір'я-Синевирська Поляна-Синевир-Колочава (60 км)
Сьогодні нам належить піднятися на Синевирський перевал – це буде чергова перемога над собою. Всі наші зусилля окупляться неймовірними пейзажами та чудовим спуском. Так ми опинимося в долині річки Теребля. Переміщаючись уздовж неї, ми потрапимо до великого озера Синевир та центру реабілітації бурого ведмедя. Тут можна буде погодувати цих кумедних тварин і поспостерігати за ними в диких умовах. На цьому наш день не закінчиться, нам ще належить відвідати перший сільський музей архітектури та побуту «Старе село». На цьому і закінчиться наш сьогоднішній день, виїхавши за село, ми станемо на ночівлю на березі величезного водосховища.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 5
Колочава-Драгово-Хуст-Іза (60 км)
Покинувши місце стоянки, ми відразу потрапимо до Теребля-Ріцької гідроелектростанції. У цьому місці утворюється величезний водоспад – ви такого ще точно не бачили! Фотографуємося і продовжуємо їхати вздовж річки Теребля. Наступну зупинку, яку ми довго чекали, зробимо у сироварні. На цьому міні-заводі ми ознайомимося з процесом виготовлення сирів, а так само прикупимо собі смачних сувенірів. Після приємної паузи ми потрапимо в найбільший в світі масив дикорослих нарцисів, який внесений до міжнародної мережі біосферних заповідників ЮНЕСКО! На завершення дня проїдемо вулицями міста Хуст. Побуваємо в його центрі і піднімемося на замкову гору, з якої відкривається вражаючий вид на місто.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 6
Іза-Виноградів-Берегово (65 км)
Вранці нам належить відвідати ще одну сироварню. Питання про те, який сир краще купити буде знято дегустацією. Після цього ми відвідаємо єдину в Україні оленячу ферму, на якій міститься більше 150 голів цих граціозних тварин. Після такого насиченого ранку нас чекає переїзд в Берегово – основний центр угорської культури на Закарпатті.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 7
Берегово
У Берегово ми зможемо відпочити від похідного життя й познайомитись з західноукраїнської культурою. Крім того ми відвідаємо оздоровчий комплекс де поніжитися в термальних водах і посидимо в соляній шахті.
Зображення Зображення Зображення
День 8
Берегово-Мукачеве-Чинадійово (65 км)
Сьогодні нам належить побувати не в одному замку Західної України. Вранці піднімемося на пагорб до Мукачівського замку і вирушимо на його дослідження. Тут можна познайомитися з його будовою і потрапити в будь-який його куточок: від вежі до казематів. Крім усього на вас чекає безліч розваг на території внутрішнього двору. Після проїдемо центральними вулицями Мукачеве, покинувши це затишне містечко, опинимося в Чинадієво. Вирушимо на екскурсію в замок Сент-Міклош, де нам розкажуть історію самої драматичної любові. Завершимо велопохід відвідуванням елегантного мисливського палацу-замку Шенборнів. Після огляду палацу і парку повернемося в Мукачево.
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
День 9
Мукачеве-Ужгород (65 км)
Ось і підходить до свого завершення наш велопохід по Закарпаттю, а завершимо ми його в колоритному Ужгороді. На початку травня місто особливо прекрасне, адже в цей час в ньому зацвітає сакура. Такої краси Ви ще точно не бачили! Ще нам належить відвідати історичне серце Ужгорода – Ужгородський замок. Крапку в цій подорожі ми поставимо в дегустаційному винному залі. Увечері прибудемо на залізничний вокзал і відправимося по домівках з яскравими спогадами про велопохід.
Зображення Зображення Зображення Зображення

Аватар користувача
skorohod_club
*
Повідомлень: 39
З нами з: 19.2.15 21:43
Стать: чол
Звідки: Суми
Контактна інформація:

Re: 29.04.2017 (R) Велотур у Карпати за нарцисами

Повідомлення skorohod_club » 26.3.17 16:46

Билеты в велопоход приобретены, еще осталось 3 места! Спешите записаться в поход - билеты на поезд заканчиваются и присоединится позже возможности не будет.

Аватар користувача
skorohod_club
*
Повідомлень: 39
З нами з: 19.2.15 21:43
Стать: чол
Звідки: Суми
Контактна інформація:

Re: 29.04.2017 (R) Велотур у Карпати за нарцисами

Повідомлення skorohod_club » 31.5.17 21:04

Велопоход «В Карпаты за нарциссами» прошел при поддержке полиэтиленовой продукции. Ее использовали много, часто и разнообразно. Несмотря на достаточно не комфортные условия, поход прошел отлично. Боевой дух и чувство юмора ребят побороли все испытания погоды. Вы все МОЛОДЦЫ!!! В результате маршрут пройден полностью, познакомились с красотой и капризностью Карпат, все достопримечательности посетили, заряд бодрости получили!
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення


Повернутись до “Комерцiйнi походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей