Чайники не розуміють, що це таке, "працювати командою" і не знають, скільки сил можна зекономити, сидячи на колесі. Це гарно видно на групових МТБшних стартах.І і ще ... момент кваліфікації.. Групова гонка це досить небезпечно, і про реєстрацію новачків на групову гонку треба розмовляти окремо .. завал у Дніпрі цього року гарна тому наука.
а) хай собі буде окрема категорія "учасники на МТБ". Хай в ній будуть не такі гарні призи, аби були медалі. Організатору тільки на руку їх присутність, бо чим більше стартових внесків - тим легше покрити витрати на організацію.И все же, как быть с товарищами МТБшниками, которые поддержали атмосферу гонки Киевской разделки? Просто скажем им "давай досвиданья"? Как-то нехорошо...
Крымская осень 2012
velocenter.com.ua/race/ko2012
Соревнования проводятся в г. Севастополе с 19.09 по 23.09.2012
К участию в соревнованиях допускаются ветераны велоспорта в категориях.
30-34 пет; 35-39 пет; 40-44 пет; 45-49 пет; 50-54 лет; 55-59 лет; 60-64 лет; 65-69 лет; 70 и старше.
Большей информацией не распологаюSpoilerShowСоревнования проводятся в г. Севастополе с 19.09 по 23.09.2012К участию в соревнованиях допускаются ветераны велоспорта в категориях.
30-34 пет; 35-39 пет; 40-44 пет; 45-49 пет; 50-54 лет; 55-59 лет; 60-64 лет; 65-69 лет; 70 и старше.
1) Я можу приїхати на етапи 19, 20 і 21 вересня, а потім сваліть?
При цьому я заплачу повний стартовий внесок (250 гривень) чи тільки за ті дні, коли я присутній?
2) До 30 років шосейниками не бувають?
А якщо мені 31, я все життя був дуже сильним любителем на МТБ гонках, а вчора купив шосейник і хочу на Кримську осінь, мене пустять? Чи треба бути строго ветераном (до речі, я не дуже розумію, що це означає)?
Упс, у меня нет абсолютно никаких претензий, только благодарности, возможно меня не так поняли. Я не писал ничего обидного, вроде.Скрю, які у тебе до мене претензії ? , підніми свої повідомлення в моїх темах і проаналізуй їх,
якщо чимось завинив дай знати , може навіть вибачусь ...
Il ragazzo , cerchiamo di organizzare le bici gare 2014 stagione in Italia)))От у дводенну гонку я ще так-сяк вірю. У багатоденну - ні.
Ні шосейних форумів не буде,у мене тут назріло два питання і одна думка:
1. робити ще один мертвий шосейний форум абсолютно не потрібно. якщо щось і робити,то на зразок twentysix.ru - у вигляді стрічки із заголовків і фотографій, там можно вішати новини/анонси/статті і все таке з системою рейтингу.
2.що таке гіт?
3.Вадімчику, чим тобі допомогти?
Наприклад? ніхто не дасть гроші для просто так, щоб його умовно назвали харошим парнєм.а спонсоров искать среди велобизнесменов
примерно какой бюджет
Особисто я тількі "за". Я кругом волаю про те, хто може щось робити давайте збиратися до купи і робити шосейні гонкі..а если протолкнуть в календарь федерации по ветеранам
- це те ж саме, але в Києві хочеться зробити?шосейні гонкі
Тут всі такі самі як Ви, беруть лопату і роблять роботу. Якщо Вам прийшла така думка в голову зробіть таку пропозицію в мерію. Гонка на призи "самого" Попова)))) . Відносно їх відповіді і зробим масштаб нашого заходу, У випадку відмови робиться все як завжди , весело і скромно.І ще одна думка, за яку наперед прошу вибачення, але вона теж має право на існування: цього року відбудуться вибори мера Києва, тож можна розраховувати на спонсорство як збоку нинішньої КМДА, так і потенційних кандидатів на крісло. Думаю, якщо правильно підійти до вирішення поставленої задачі - провести в Києві гонку і зробити її гучною, масовою та престижною, то це якраз той випадок, коли можна і треба. Що скажете? Вибори будуть орієнтовно в травні, при чому судячи з усього, як в крісло мера, так і в Київраду.
З дівчатами, даїшниками, швидкою і суддями вліземо в 10-12 тис. на організацію змагань в місті , нагородна атрибутика тут є але самі призи мають бути окремою статтею.Вадиме, давай разом сходимо в Федерацію? Мій інтерес не у велоспорті, а у створенні нової цікавої велоподії, тому я дещо опосередковано стосуюсь теми... Але якщо ми разом сходимо до, ем, як ти там називаєш цих благородних діячів від велоспорту, то результат міг би бути взаємовигідним. Я згоден, пішли.
Щодо "призи від Попова", то я б ставив не на нього, а на БУДЬ-ЯКОГО ІНШОГО КАНДИДАТА. Ну, це особисте. Під своїм варіантом, я більше бачу заснування "щорічної київської велогонки імені міського голови" з відповідним фінансуванням з бюджету міста, або особистих коштів мера (в ідеалі). Ну і на банерах можна зображувати відрізану голову *жарт*.
До речі, ти казав, що порахуєш кошторис, щоб знати, скільки треба грошей зібрати... То скільки нарахувалось?
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей