Невелика пред історія:
Прокинувся отже я у свій день народження (29 квітня) з дуже поганим настроєм, невідомо чим це було зумовлено. Мені не хотілося що б мене хтось вітав або спілкувався зі мною тощо. Зазвичай в такі моменти я хочу поїхати покататися, але цього разу в мою голову прийшла думка трохи масштабніше якоїсь покатеньки на 60-100 км. І поставив я собі наступне питання "а чому б не поїхати взагалі днів на 10 в велопохід соло?". Далі почав міркувати: "Така класна ідея, що мені заважає її реалізувати?", "Все впирається у фінанси" подумав я. Далі я згадав що я перебуваю у Миколаївській команді, і я її фінансовий директор (якщо можна так висловитись) такоє є форма і спонсор. Швидко накидав маршрут, було приблизно так: Миколаїв - Одеса - Київ - Луцьк - Львів приблизно 1250 км. Тут же написав спонсору, чи буде цікаво проспонсорувати мій "Тур". Виявилося що це взагалі не проблема, так як це буде хороша можливість прорекламувати їхню продукцію енергетик "energy & uniqum"

Тільки попросили фінішувати не у Львові, а на заводі унікум в селі Мужієво що за Мукачевом. Ну для мене це взагалі не проблема, це десь +250 км. Я вирішив що все одно повинен укластися в 10 днів. Ось приблизно так за пів години я підняв собі настрій в рази, і цілий день ходив уявляв як буде круто

Ще в цілях пропаганда здорового способу життя та популяризація велоспорту, а також випробувати себе морально. Похід соло це завдання не з простих, до того ж на цілих 10 днів, так ще й з крутим кілометражем. Загалом має бути весело! До того ж всі ночівлі будуть тільки в наметі, тільки у випадку якогось форс мажору зніму кімнату в хостелі, або заночую у знайомих
Стартую з Миколаєва 23 травня, прибуваю в Мужієво 1 червня.
19 травня. Першого деня проїжджаю Одесу днем. За планом проїхати 200 км +
20 травня. День 2 проїду Умань ближче до вечора. Завдання проїхати 200 км +
21 травня. День 3 проїжджаю днем Білу Церкву. І ближче до вечора Київ. На цей день завдання 150 км +
22 травня. День 4 ближче до вечора проїду Житомир. Завдання 100 км +
23 травня. День 5 Ближче до вечора проїду Рівному. Проїхати потрібно 150 км +
24 травня. День 6 по плану проїхати днем Луцьк. Завдання 130 км +
25 травня. День 7 днем проїжджаю Львів. Завдання 120 км +
26 травня. День 8 ніяких великих міст не буде. Завдання 80 км+ А також набір висоти за цей день буде 750 м + До того ж ввечері цього дня ночуватиму я на вищій точці маршруту 1000 м з копійками
27 травня. День 9 резервний день з невеликим кілометражем. 100 км +
28 червня. День 10 Вранці проїду Мукачево. Днем буду в Мужієво.
Щодня, навіть по кілька разів на день буду писати звіти про відчуття, пригоди і прикріплюватиму цікаві фото. Вся найсвіжіша інформація буде на моєму фейсбуці, тому обов'язково добавляйтесь в друзі https://www.facebook.com/nikita.sologub.9
також фото в інстаграме будуть додаватися по кілька разів на день. Підписуйтесь обов'язково на інстаграм, і будете в курсі всього, ось він - nikitron111
По можливості буду дублювати інфу сюди.
За день до прибуття в Київ, я тут відпишусь про точний час прибуття, можно зустрітись, поспілкуватись, я пригощу Унікумом)
От до речі весь маршрут. Тут пару км не вистачає, але вони перекриються навіть з великим плюсом, тому що в деяких містах збираюся покататися, та завітати до друзів

А їхати до речі я буду в цій формі і на цьому велосипеді