Фу-ф! Не міг вчора відписатись, бо вкатався так не слабо... ледве ноги по хаті совав
Покатосік видався дуже кльовим, бо давненько так не лосили бандою

!!! Двадцяха середня - це блін маніяки грунтяшні. Пісок, апхіли, повороти різкі - да насрать

! Вітер в харю, а я шпарю )))
Нарешті посмакував справжньою осінню, бо в тому Києві з його бетонами мало що побачиш
Приїхав додому, моя половинка відкрила двері і сказала: "Йди звідси, хлопчику, я тебе не знаю, ти мабуть помилився домом :-D". Як сказала Аня, всяке було і пилюка і грязюка, але щоб такі чорні ноги були, то такого ще не бачили))) Ми, всі доїхавші до фінішу, дійсно, були чорніше чорної землі. Саньок там фотку забабахав, можна буде глянути неозброїним оком
На коктейліках класно поспілкувались, посміялись від душі... нас аж запримітив мЄсний чувачок із пивом літровим в одній руці, з цигарками в іншій і "хорошим настроЄніЄм" в голові та й вирішив підійти "погудіти" з нами, але ми йому покзали шлях до найближчого веломагазину
Короче було круто
PS: По Виноградарському парку я валив, але я як кінь з забралом - крім дороги нічого не бачив. Та й на окулярах стільки поту висохло, що лєнь вже було витирати.
PS: PS: Мульт - бомба