хто має - беріть герметик і/або заливайте з домуЗ.І. зайві камери не завадять, там багато гліду, шипшини, терену, акації
чорт. я тежувы, -1...
вдосталь милуючись на все, фотографуючи, купаючись і не заганяючи себе, розкатаним організмом маршрут абсолютно легко проїздиться за 10-11 годин. Єдине, що потрібна залізна дисципліна у групі або їзда у форматі флеш, аби не доводилося подовгу чекатиЗа день подолати його ще й великою групою буде вам туго. Я вірю що ви всі сильні і виносливі, але там дуже великі підйоми, в які треба просто пройти. Ми їхали неспішно, часто фотографували, милувались пейзажами. Стартували ми в 6:10 а на місці ночівлі, в Старій Ушиці, ми були в 20:00, це в нас було 2 проколи, які забрали трохи часу ну і фотки і відпочинки. Ми не любимо летіти, і нічого не помічати, а там є на що дивитись.
магазинів купа, у кожному селі, причому майже всі прямо по треку, лише одного разу трішки з'їхали до ньогомагазинів немає, все треба везти з собою
Для тих, хто бажає їхати, потрібно стартувати з Кам"янця, а не в реверсі...
Трек по Кам'янцю - на любителя, є непроїзні відрізки (2-4 км), де доводиться йти пішки або дертися з велосипедом у зубах.
Ми за це поплатилися мокрими ногами і наступним добрячим підмерзанням холодним вечором.
Для тих, хто бажає їхати, краще рухатися іншим шляхом...
Знав би, що магазинів буде купа, не пер би стільки їжі з Києва. Повний запас їжі-води на двох змушував мене на апхілах користуватися передачею 1-1....Номер два:магазинів купа, у кожному селі, причому майже всі прямо по треку, лише одного разу трішки з'їхали до ньогомагазинів немає, все треба везти з собою.
Чудовий смак розливного "тархуна" пам'ятаю і досі...
ой, що правда - то правда. І від мене величезне ДЯКУЮ за допомогу у підкоренні броду і мостиківкто велик помогал через мостик таскать … без вас мужчины мы не справились.![]()
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей