Написав.Кому треба - пишіть Ірі в приват, і переводьте гроші на картку, 40 грн, я завтра до обіду куплю, скажімо, о 12 дня.
Написав.Кому треба - пишіть Ірі в приват, і переводьте гроші на картку, 40 грн, я завтра до обіду куплю, скажімо, о 12 дня.
+1Написав.Кому треба - пишіть Ірі в приват, і переводьте гроші на картку, 40 грн, я завтра до обіду куплю, скажімо, о 12 дня.
3й вагон, 31, 32, 33, 36, 37.Show
На вокзалі хтось буде, щоб все це на квитки виміняти?
Тобі квиток на електричку не взяли, бо я так і не отримала від тебе листа з прізвищемНаписав.Кому треба - пишіть Ірі в приват, і переводьте гроші на картку, 40 грн, я завтра до обіду куплю, скажімо, о 12 дня.
ваші квитки у мене.
3й вагон, 31, 32, 33, 36, 37.
А ці каси лише на вокзалі, чи є десь іще варіанти обміну?ваші квитки у мене.
Саша, дуже дякую. Візьму кілька цукерок і для тебеваші квитки у мене.
скоріше на 0...+10 з вітерцем (речі, що не продуваються, стануть у нагоді).2. Одягайтеся з розрахунку на весняну температуру +8+12.
і паспорт5. Не забудьте велочохли, гроші.
Шукай будь-яку касу дальнего сполучення. Такі є на вокзалі (Центральний, Південний), на ст. Видубичі, на ст. Дарниця, може, ще десь. В усі ці каси з велосипедом можна (як свідчить практика). На крайняк, в Коростені обміняєш.d.j.Denver
А ці каси лише на вокзалі, чи є десь іще варіанти обміну?
На велосипеді до тих кас можливо підступитися?
Дякую за інформацію! Спробую встигнути ще в Києві обміняти.Шукай будь-яку касу дальнего сполучення. Такі є на вокзалі (Центральний, Південний), на ст. Видубичі, на ст. Дарниця, може, ще десь. В усі ці каси з велосипедом можна (як свідчить практика). На крайняк, в Коростені обміняєш.d.j.Denver
А ці каси лише на вокзалі, чи є десь іще варіанти обміну?
На велосипеді до тих кас можливо підступитися?
Супер! Це ще трохи спрощує логістику.Зазвичай вони є у кожному районі, може бути кілька в одному. Знаю на Петрівці, на Оболоні. При купівлі вони беруть відсоток, але роздрукувати можна безкоштовно.
http://www.uz.gov.ua/passengers/reserva ... ka/274514/
Треки на першій сторінці актуальні для нашої групи?Хочу учасникам нагадати/попросити декілька важливих моментів:
1. Завантажте собі треки всіх днів!
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей