Ты по нему проедешь сразу вот так без заблуживаний? ))Трек маршрута найдёте на сайте организаторов.
Игорь, я тебе так благодарен за то что у тебя старты в 10, а не в 5-6-7О!
Сергей появился.
Грех не присоединиться, если старт в квартале от дома происходит.
А здесь не спрашивают разрешения, а просто регистрируются и приезжают.А можно и мне с вами? Я правда медленно еду и на МТБ но навигатор с собой, докручу сам по треку
Вот: https://www.facebook.com/events/1182985475109100/А можно и мне с вами? Я правда медленно еду и на МТБ но навигатор с собой, докручу сам по треку
Так як мтбешник кажуМоже я життя не знаю, але старт о 10 і фініш о 13... швидкість 30 км/год офіційно вважається прогулянковою?))
Здесь не спрашивают, здесь едут.и мне с +1??? на мтб
ага, це така замануха )) це щоб більше людей долучалося до двіжухи ) я теж на це колись купілся ) Приїхав на широкій гумі на МТБ на "прогулянковий" темп Потім Котяра тягнув нас, інвалідів на МТБ, на колесіМоже я життя не знаю, але старт о 10 і фініш о 13... швидкість 30 км/год офіційно вважається прогулянковою?))
На МТБ, но планирую среднюю 30+. Поэтому на меня лучше не расчитыватьа сколько народу будет на гибридах или МТБшках ? чтобы ехать отдельным группето ...а то 30 км/ч средняя для меня не реально ....нужно формировать свою группку - шоссеры сразу уйдут вперед и буду ехать в одиночку ...
Так можна робити альтернативну паті мтб-шників із заслуженими прогулянковими 17 км/год. Там же ще й асфальт, як на Місяці, либонь.ага, це така замануха )) це щоб більше людей долучалося до двіжухи ) я теж на це колись купілся ) Приїхав на широкій гумі на МТБ на "прогулянковий" темп Потім Котяра тягнув нас, інвалідів на МТБ, на колесі
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 71 гість